Meestoof

De woningen hebben een prachtige uitstraling en zijn op een rustige locatie gelegen.
Perceeloppervlakte vanaf 254 m2
Neem contact op

Makelaar:

Delta Makelaardij Zierikzee
Contactpersoon: Suzanne Robijn
suzanne@deltamakelaardij.nl
0111-417808

Optimaal woongenot in elke levensfase. In het laatste deel van De Valle te Colijnsplaat wordt een kleinschalige nieuwbouwplan ontwikkeld, waarvan vijf geschakelde woningen deel uitmaken, met perceeloppervlaktes vanaf 254 m2. De geschakelde woningen liggen fraai aan een gemoedelijke woonstraat. De ontwerpen worden gekenmerkt door een eigentijdse, montere architectuur. De combinatie van donkere en lichte gevelvlakken uitgevoerd met grote raampartijen geven deze woningen een vriendelijke, open uitstraling.

Deze woningen worden steeds geschakeld door de bergingen en zijn zeer energie zuinig. De woningen volgen het straatverloop waardoor het goed aansluit op de omgeving. Door de verspringingen in het gevelbeeld, de hoogteverschillen en de contrasterende materialen is een subtiel gevelbeeld ontstaan dat past bij de omliggende vrijstaande woningen. Tijdens het ontwerp door de architect  is uitvoerig nagedacht over het gebruik voor de jongere en voor de oudere bewoner. Slapen op de begane grond, vanuit de woonkamer zicht op zowel de straat als naar de eigen tuin en een ruime berging die desgewenst bij de woning getrokken kan worden. Alle woningen hebben een vrije achterom.

Beleef de ruimte om u heen Elke woning is gelegen op een ruime kavel, met buitenruimte aan voor- en achterzijde. Aan de achterzijde beschikt u over een ruime eigen tuin met veel privacy. Daar is het heerlijk beschut zitten. Aan de voorzijde is elke woning voorzien van een eigen parkeerplaats voor de auto.
Of u hier nu met z’n tweetjes woont, of met meerdere personen, deze geschakelde woningen bieden volop ruimte om te leven op uw manier. Ze zijn ontworpen met gevoel voor stijl, aandacht voor comfort én met oog op de toekomst. In deze gelijkvloerse, levensloopbestendige woningen, geniet u in elke levensfase van optimaal woongenot.
In De Valle staat u met één voet in de natuur Aan de rand van het dorp, waar de bebouwing overgaat in het buitengebied, omzoomd door akkerland, water en bossen; daar wordt het gevarieerde kleinschalig bouwplan De Valle ontwikkeld. Elke dag genieten van ruimte en comfort, u zult zich er snel thuis voelen. Het vrije gevoel van gelijkvloers wonen, waarbij u overal in huis contact heeft met de buitenruimte. Het comfort van de complete afwerking, en de luxe van de eigentijdse badkamer en keuken en de ervaring van de ruimte om u heen, met de riante opzet en de ruimschoots aanwezige opbergruimte. Het blijft bijzonder fijn wonen, elke dag opnieuw.

U kunt zich nu alvast vrijblijvend zonder verdere  verplichtingen inschrijven, om op de hoogte te blijven van de 5 geschakelde woningen welke momenteel ontwikkeld worden.

 

Lees meer