Plan Elvis Presleylaan

Perceel oppervlakte
8.750 m²
Maximale bebouwing
35 x 35 meter
Locatie
Overture, Goes
Neem contact op

Makelaar:

Delta Makelaardij Zierikzee
Contactpersoon: Suzanne Robijn
suzanne@deltamakelaardij.nl
0111-417808

Aan de rand van de inmiddels vrijwel volledig gerealiseerde woonwijk OUVERTURE is een uniek bouwperceel beschikbaar van maar liefst 8.750 m². Dé kans om in een omgeving op korte afstand van de binnenstad van Goes uw villa/landhuis te ontwikkelen en bouwen. Vrij wonen met toch alle gemakken van de stad bij de hand! Het perceel biedt door de ligging en grootte alle mogelijkheden om een villa te realiseren, die geheel op uw wensen kan worden afgestemd. Een moderne villa, nostalgische boerderij of statige woning; u bepaalt. Zie hiervoor de voorbeelden als illustratie.

Het totale bouwvlak waarop gebouwd mag worden van het perceel, bedraagt 3.715 m² Hierop mag een bebouwing van 35 meter bij 35 meter gerealiseerd  worden. De tekening van het perceel verschaft u hierin meer duidelijkheid. Optioneel is het mogelijk om het perceel nog verder uit te breiden met zo’n 1.560 m².

Zuid-Beveland is het centrale schiereiland van Zeeland, en Goes is er het vitale hart van. Een heerlijke stad die de charme van een rijke historie verenigt met een voortvarende ontwikkeling en een toekomst gerichte visie. Als inwoner van de stad profiteert u in alle opzichten van de belangrijke centrumfunctie die Goes vervult. U heeft er alle stedelijke voorzieningen bij de hand die geboden worden aan zo’n 100.000 inwoners in de regio, terwijl de gemeente zelf ruim 36.000 inwoners telt.

Goes ligt aan de A58, wat voor de bereikbaarheid vanuit het westen en oosten zorgt. Goes beschikt over een NS-station aan de spoorlijn Roosendaal – Vlissingen. Vanuit dit station rijden stoptreinen binnen Zeeland en intercity’s van en naar Amsterdam. Het naastgelegen busstation biedt verbindingen met onder meer Zierikzee, Kamperland, Middelburg, Terneuzen en Gent.
Alles in ogenschouw genomen is Goes een geweldige levendige en fijne stad om te wonen.

Aanvullende info over de wijk OUVERTURE:

Aan de zuidkant van Goes is de bijzondere wijk Overture gerealiseerd. Ouverture is een woongebied waar “muziek” in zit voor iedereen die in een eigentijdse stijl wil wonen. Met straatnamen als de Elvis Presleylaan, het Jim Morrisonpad, de Duke Ellingtonlaan en het Freddy Mercuryhof bewijst de wijk eer aan grote namen uit de pop- en jazzmuziek. De wijk kenmerkt zich door een strakke, stedelijke architectuur, maar waar tevens ruimte is gegeven aan de meer klassieke bouw waarmee vorm is gegeven aan modern woonplezier in vele varianten, van vrijstaande villa’s tot appartementen en geschakelde woningen.
Auto’s kunnen via woonstraten tot bij de eigen woning komen; een veilige langzaam verkeersroute vormt de kortste verbinding met het centrum van Goes.
Deze jonge wijk ligt kort bij voorzieningen als basisschool, bakker, supermarkt, bloemist, viswinkel, groentewinkel etc. Ook het gezellige stadscentrum met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en gezellige terrassen is op de fiets met 5 minuten te bereiken.

Lees meer