Ringweg

Oppervlakte
353 m2
Locatie
Woningen Ringweg zijn gelegen aan een rustige weg.
Bouwgereed vanaf
juli 2019
Prijzen vanaf
€ 290.000,- v.o.n.
Nog 1 royale vrijstaande woning te koop aan de Ringweg.
Neem contact op

Makelaar:

Delta Makelaardij Zierikzee
Contactpersoon: Suzanne Robijn
suzanne@deltamakelaardij.nl
0111-417808

DOWNLOAD INFORMATIE

Woningtype NOA (pdf)

MEER OVER COLIJNSPLAAT

De kern Colijnsplaat is onderdeel van de Gemeente Noord-Beveland en ligt aan de mooie Oosterschelde. Na aanleggen van de Oosterschelde stormvloedkering is het gebied tussen de eilanden een waar natuurgebied geworden. Het gebied is nog steeds onder invloed van getijden en daarom komen bij eb de slikken en de platen droog te liggen en bij vloed verdwijnen ze onder water.

Inmiddels is dit dynamisch getijdengebied leef-, broed- en rustplaats voor duizenden vogels met eveneens een fantastische onderwaterwereld. Er zijn nog steeds sporen te vinden van het leven van de Zeeuwen, sporen zoals karrevelden, inlagen en kreekgebieden.

Colijnsplaat grenst aan de Oosterschelde, Nederlands Grootste Nationale Park

Door de open verbinding met de Noordzee is de Oosterschelde een rijke zoute waterwereld, omringd door fantastisch mooie natuurgebieden. U kunt er volop genieten van de vele vogels, de veel voorkomende zeehondjes, de bruinvissen en de wonderbaarlijke onderwaterwereld.

Het Oosterscheldegebied ligt centraal in Zeeland en staat in verbinding met de Noordzee, het Grevelingenmeer en het Veerse Meer.

Rondom Colijnsplaat zijn er voor de watersportliefhebber ook talloze mogelijkheden om van hun favoriete sport te genieten.

Zo kunt U varen, zeilen, surfen, duiken of in alle rust genieten van uw vrijheid en verbondenheid met het water waar je heerlijke gezonde vissen zoals tong, paling, schar, wijting enz. aan de haak kunt slaan.

Colijnsplaat is tevens de thuishaven voor de vissersvloot en bezit ook een prachtige jachthaven.

Het dorp is omgeven door polders waar u kunt genieten van rust, ruimte, water en groen. Deze prachtige omgeving en de aanwezigheid van enkele karakteristieke molens, kerken en boerderijen geeft Colijnsplaat zijn kenmerkend karakter.

Lees meer